Džep 2017.

Džep 2017

  


 

Džep 2017.
Dječji festival malih i minijaturnih scena BRSEČ 12.8. – 13.8. 2017 
 
Džep 2017. Dječji festival malih i minijaturnih scena BRSEČ 12.8. – 13.8. 2017. Drugi "Džep" - dječji festival malih i minijaturnih scena održat će se u razdoblju od 12.-13. kolovoza 2017. na lokacijama "Najmanjeg kazališta na svijetu" i starogradske jezgre srednjovjekovnog gradića Brseča u organizaciji "Najmanjeg kazališta na svijetu" Teatra Oz. U dva festivalska dana predstaviti će se 3 predstave z djecu, 1 lutkarska predstava za odrasle, 1 izložba te 1 radionica za najmlađe, obitelj, ljubitelje kazališta i sve one koji će to tek postati. Programi su prilagođeni obitelji, djeci uzrasta od 18 mjeseci do 14 godina. Ove godine novitet je lutkarska predstava za odrasle!

Kreativnom timu "Džepa" priključila riječka umjetnica Tajči Čekada koja je za festival izradila kretivne, unikatne džepove - zaštitni znak ove kazališne manifestacije. Dodijeljuju se svim sudionicima festivala, a i publika će imati mogućnost „prisvojiti sebi" jedan takav džep.

"Džep" – dječji festival malih i minijaturnih scena potiče i promovira kazališta koje njeguju male i minijaturne kazališne forme, ali i sve druge umjetnosti i umjetnike koji svoje radove "pakiraju u malo i minijaturno". Poseban je i kao festival koji veliku pažnju pridaje i interaktivnim kreativno-edukativnim radionicama s naglaskom na kazalište i tradiciju, izložbama te književnim i glazbenim susretima u suradnji s priznatim umjetnicima i pedagozima. Program su podržali Općina Mošćenička Draga, TZ Mošćenička Draga, Milenij hoteli, Slastičarnica Kao Kakao, Totalni FM, Radio Rijeka i drugi.

Cijena ulaznice po danu (za sve programe ili samo jedan program po izboru) iznosi 30 kn. Ulaznice plaćaju djeca i odrasli. Ulaznice se mogu rezervirati na SMS-om na +385 (0)91 884 29 64 te preuzeti najkasnije 15 minuta prije početka predstave na blagajni "Najmanjeg kazališta na svijetu" ili na mjestu izvedbe programa u Brseču. Blagajna kazališta radi isključivo na dan izvedbe i otvara se 45 minuta prije početka programa.

Program

12.8. 2017. SUBOTA
19h-22h LUTKOSKOP – otvaranje izložbe lutaka Lutkarske organizacije koju fakat trebamo LOFT u "Najmanjem kazalištu na svijetu"

20h Kazalište Mala scena: PRIČA O KOTAČU (1,5+), starogradska jezgra 21h Loft: PALOMITAS (predstva za mlade i odrasle), rodna kuća Eugen Kumičića * Predstava Palomitas će se u slučaju većeg broja publike izvesti i u 22h

13.8. 2017. NEDJELJA 
19h "ČUDOTVORNICA NA PUTU / STARE IGRE" – radionica za djecu (4+) Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rjeka, igralište (Prijave SMS-OM na +385 (0)91 88 429 64) 19h-23h LUTKOSKOP – izložba lutaka Lutkarske organizacije koju fakat trebamo LOFT,"Najmanje kazalište na svijetu"

20h Artmobil: PAR ZAGONETKI I POKOJA RIMA DOK SE BAKA KLIMA (za sve uzraste), igralište 21h Teatar Oz: KLJUČARICA, premijerna izvedba predstave za djecu (3+), Kaštel Brseč (u dvorištu kod tete Eme)

22h ROĐENDANSKI PARTY - 10. ROĐENDAN TEATRA OZ uz duo THE BLONDES, Trg Dve Šterne (ispred "Najmanjeg kazališta na svijetu")

Strpajte u džep pregršt kazališnih emocija i dobrih vibracija! Čekamo vas!

Virtualna šetnja Mošćenička Draga
e-Visitor

WEBCAM