Hotel Marina

Smješten uz jednu od najljepših šljunčanih plaža na Jadranu, hotel Marina je idealno mjesto za aktivan godišnji odmor. Hotel Marina najbolji je odabir za putnike koji traže pustolovinu i nove, zanimljive doživljaje. U središtu malog primorskog mjesta, ljubitelji mora, sunca i prirode pronaći će odmor i zabavu za cijelu obitelj. U zagrljaju raskošnog zelenila, intimne i tihe sobe mirno su utočište od svakodnevne vreve. U društvu magičnih zvukova prirode, s njihovih balkona pruža se neopisiv pogled na blistavo bijelu plažu i nedirnuto more. Nježne sunčeve zrake sjedinjujuse sa svjetlim zemljanim tonovima te daruju prostorima topao ugođaj. Sve sobe pružaju mogućnost potpunog opuštanja.jednostavne linije, odabir prirodnih materijala i vedro ozračje bude osjećaj smirenosti.

FIVE ELEMENTS Wellnes & Spa hotela Marina, spajanjem drevne feng shui filozofije i suvremenih wellness programa, nudi niz jedinstvenih opuštajućih iskustava za nezaboravan odmor. FIVE ELEMENTS Wellness & Spa hotel Marina u znaku je elementa ZEMLJE. Simbol je moći, uravnoteženosti i sreće, a sreća započinje kad se dobro osjećate u svojem tijelu.  Uživajte u unutarnjem bazenu s grijanom morskom vodom, prepustite se igrama svjetlosti u spa relax zoni, otkrijte tajne užitke SHAKRA sobe i uz zvučne masaže pronađite mir. Tretmane upotpunjavaju kozmetika francuske kuće Payot, dostupna isključivo u sklopu FIVE ELEMENTS Wellness & Spa usluga Liburnia Riviera Hotela. Osim nezaboravnih wellness iskustava, hotel Marina nudi mnoštvo sportskih sadržaja. Vrhunski opremljeni fitness, dva vlastita travnata teniska terena s rasvjetom te pješačke staze i šumski putovi u neposrednoj blizini, višestruko dobrinose zdravlju i potpunom skladu duha i tijela.

Kulinarska ponuda restorana i pizzerie nudi mnogo više od izvrsne hrane. U srcu mjesta, nesumnjivo će vas zavesti okusima, živahnim bojama, razigranim zvukovima i mirisima ljeta.Kontakt podaci:
 
Adresa: Aleja Slatina 2,  51417 Mošćenička Draga
 

Tel:  +385 (0)51 505 502

Fax: +385 (0)51 737 584

E-mail: reservations@liburnia.hr


 
www.liburnia.hr/hr/hotel-marina
www.visitopatija.net
www.liburnia.biz