Remisens Hotel Marina

Remisens Hotel Marina

  


Smješten uz jednu od najljepših šljunčanih plaža na Jadranu, hotel Marina je idealno mjesto za aktivan godišnji odmor. Hotel Marina najbolji je odabir za putnike koji traže pustolovinu i nove, zanimljive doživljaje. U središtu malog primorskog mjesta, ljubitelji mora, sunca i prirode pronaći će odmor i zabavu za cijelu obitelj. U zagrljaju raskošnog zelenila, intimne i tihe sobe mirno su utočište od svakodnevne vreve. U društvu magičnih zvukova prirode, s njihovih balkona pruža se neopisiv pogled na blistavo bijelu plažu i nedirnuto more. Nježne sunčeve zrake sjedinjujuse sa svjetlim zemljanim tonovima te daruju prostorima topao ugođaj. Sve sobe pružaju mogućnost potpunog opuštanja.jednostavne linije, odabir prirodnih materijala i vedro ozračje bude osjećaj smirenosti.

FIVE ELEMENTS Wellnes & Spa hotela Marina, spajanjem drevne feng shui filozofije i suvremenih wellness programa, nudi niz jedinstvenih opuštajućih iskustava za nezaboravan odmor. FIVE ELEMENTS Wellness & Spa hotel Marina u znaku je elementa ZEMLJE. Simbol je moći, uravnoteženosti i sreće, a sreća započinje kad se dobro osjećate u svojem tijelu.  Uživajte u unutarnjem bazenu s grijanom morskom vodom, prepustite se igrama svjetlosti u spa relax zoni, otkrijte tajne užitke SHAKRA sobe i uz zvučne masaže pronađite mir. Tretmane upotpunjavaju kozmetika francuske kuće Payot, dostupna isključivo u sklopu FIVE ELEMENTS Wellness & Spa usluga Liburnia Riviera Hotela. Osim nezaboravnih wellness iskustava, hotel Marina nudi mnoštvo sportskih sadržaja. Vrhunski opremljeni fitness, dva vlastita travnata teniska terena s rasvjetom te pješačke staze i šumski putovi u neposrednoj blizini, višestruko dobrinose zdravlju i potpunom skladu duha i tijela.

Kulinarska ponuda restorana i pizzerie nudi mnogo više od izvrsne hrane. U srcu mjesta, nesumnjivo će vas zavesti okusima, živahnim bojama, razigranim zvukovima i mirisima ljeta.Kontakt podaci:
 
Adresa: Aleja Slatina 2,  51417 Mošćenička Draga
 

Tel:  +385 (0)51 710 444

Fax: +385 (0)51 710 399

E-mail: reservations@liburnia.hr


 
www.liburnia.hr
www.visitopatija.net
www.liburnia.biz

e-Visitor

WEBCAM