TEAM RODEO 2023.

 
 
 
 
 
Dragi biciklisti!

Pozivamo Vas na već tradicionalnu utrku MTB Učka climb 2023.
Planina Učka, sa svojih 1.400 m nadmorske visine, izazov je mnogih planinara i biciklista te je pravi ispit izdržljivosti za svakog pojedinca. Od prekrasne morske plaže u Mošćeničkoj Dragi do vrha Vojak na Učki dijeli Vas 29 kilometara planinskih cesta s pogledom na more i planine od kojeg se punite snagom kad vam snage ponestaje. Osvojiti Učku od mora do vrha pokušali su mnogi rekreativci, ali osvojiti ga u najkraćem mogućem vremenu je nešto sasvim drugačije i izazovnije za tijelo i duh. Pomaknite svoje granice malo više! Pridružite nam se na još jednom izazovnom putovanju od nule do 1.400 metara nadmorske visine!

Prijave i startnina
Predprijave će se vršiti na stranici (www.prijavim.se) od subotu 1.7.2023. do 6.9.2023. u 23:59. Startnina za predprijavljene natjecatelje iznosi 25 eur i plaća se na račun BBK Team Rodeo Rijeka
IBAN: HR9823600001102869788., dok će na dan utrke iznositi 35 eur i plaća se na startu isključivo u gotovini.
RAČUNA SE DA JE SUDIONIK U PREDPRIJAVI AKO JE UPLATIO PUNI IZNOS STARTNINE DO 6.9.2023.g.

ZDRAVSTVENO STANJE NATJECATELJA:
Natjecatelj mora biti fizički i zdravstveno spremna osoba za sudjelovanje na utrci i dugotrajno izlaganje naporu što moraju moći dokazati liječničkom potvrdom zdravstvenog stanja koje nije starije od 6 mjeseci, a sve u skladu sa odredbama Članka 15., stavka 1. Zakona o sportu („Narodne novine", broj: 141/22) prema kojem je propisano da u sportskom natjecanju i sportskoj pripremi može sudjelovati sportaš za kojega je utvrđena zdravstvena sposobnost za navedeni sport i dobnu skupinu.
Natjecatelj koji pokazuje vidno loše zdravstveno stanje može od strane suca ili stručne osobe biti isključen iz daljnjeg natjecanja.